Kaakoperatie december 2021

In december 2021 ben ik middels een kaakoperatie geholpen aan mijn overbeet. Een aantal producten heb ik actief gebruikt voor en na de operatie om het herstel te bevorderen. Deze deel ik graag met je en staan hieronder.

Onderaan deze pagina staan ook de bijbehorende vlogs die ik toen opgenomen heb.

(Wel wil ik er bij zeggen dat ik deze producten noem omdat ik er een positieve ervaring mee heb gehad. Mijn lichaam was op het moment van de operatie helemaal gezond. Als dit bij jou anders is, dan adviseer ik verder onderzoek te doen en even overleggen met een huisarts.)

Mijn veel gebruikte producten op een rijtje

Cupping helpt bij het afvoeren van vastzittende verklevingen en afvalstoffen. Ongeveer 3 weken voor de operatie heb ik 3 keer per week mijn borst, hals en kaak gecupt om ervoor te zorgen dat na de operatie, die plekken al losgemaakt waren van verklevingen.

Gelijk na de operatie ben ik, op aanraden van de orthodontist, begonnen met mijn hals en kaak insmeren met Arnica zalf. Deze zalf staat er om bekend om de blauwverkleuring te verzorgen.

2 weken voor de operatie ben ik extra vitamine c tabletten gaan slikken. Deze tabletten bevorderen het herstel van een operatie.

Extra vitamine supplementen

Op de datum van mijn kaakoperatie was ik 10 weken daarvoor bevallen van mijn eerste kindje. Ik slikte daarom de “mama” multivitamines van Vitakruid al. Als ik niet zwanger/bevallen was geweest dan had ik onderstaande multivitamines extra genomen.

Multivitamines voor vrouwen

Multivitamines voor mannen