R E I K I

Alles is energie. Je kunt je lichaam helen. Geef jezelf de aandacht die je nodig hebt.
Maak weer verbinding met je vrouwelijk energie. Jouw ware natuur. Healing. Focus. Adem.
Zie en hoor de seintjes van je lichaam. Kom in je kracht. Send love. Unplug. Recharge.
Balans. Gevoelens. Voelen. Geef je over aan wat je voelt. Intuïtie. Wijsheid. Maan.

Bij veel mensen is er geen sprake meer van een goede doorstroming van de energie. Bij een pasgeboren baby staat het energiekanaal nog helemaal open waardoor ze rijkelijk in contact staan met de universele levensenergie. Het komt je denk ik wel bekend voor dat er over baby’s en jonge kinderen vaak gezegd wordt dat ze heel puur zijn. Dit komt dus omdat ze ook écht nog heel puur zijn.

Naarmate ze groter worden gaan ze zich steeds meer aantrekken van wat anderen mensen doen, zeggen en vinden. Hierdoor gaan ze zichzelf beschermen en bouwen ze verschillende laagjes/muurtjes om zichzelf heen. Beetje bij beetje gaat het natuurlijke kanaal met levensenergie dicht waardoor ze steeds meer verwijderd raken van zichzelf en wordt vanuit hun hart leven moeilijker.

  • Reiki brengt de energie van de chakra’s en het energieveld rondom het lichaam in balans

  • Reiki verminderd fysieke en emotionele klachten.
  • Reiki vitaliseert zowel lichaam als geest.
  • Een reiki-behandeling voelt als een liefdevolle warme afgifte van energie.
  • Reiki bevordert je psychische en geestelijke groei.

Met reiki kun je leren om dat kanaal weer open te zetten waardoor je weer terugkomt in die natuurlijke stroom en je weer verbinding kunt voelen met je hart, je intuïtie en je meer zelfliefde krijgt. Je bent het waard om van te houden en je mag er zijn. Dit is wat je weer kunt gaan voelen. Het is een gift om hier op aarde te mogen zijn en het is de bedoeling dat je goed voor jezelf zorgt. Het is zo belangrijk om je eigen energie goed te kunnen voelen. Hoe meer je in verbinding bent met je eigen energie, hoe makkelijker je kunt voelen wat goed voor je is en wie je werkelijk bent.

Hoe wordt reiki gegeven?
Bij handoplegging wordt de energie van mensen via de handen doorgegeven. Dit kan je doen bij mensen, dieren en planten. Degene die de hand oplegt fungeert als doorgeefluik van energie. De ontvanger van deze universele energie gebruikt deze energie om zijn of haar lichaam en geest te voeden. Zo kan het lichaam terug in balans komen en weer beter worden. Reiki steunt de ontvanger bij datgene wat op dat moment het belangrijkste is.

Met reiki kan je heel veel kwalen behandelen, maar niet op iedereen zal de behandeling hetzelfde (gewenste) effect hebben. Zo kan iemand langskomen voor een pijnlijke plek in het lichaam, maar doordat de emotionele onbalans groter is zal de energie van de Reiki behandeling daar als eerste naar toe gaan. Dit komt omdat de behoefte aan helende energie daar groter is en automatisch meer energie aantrekt.


Algemene informatie:
⇢ De praktijkruimte is op de eerste verdieping in mijn huis gevestigd.
⇢ Parkeren is gratis.
⇢ Liever niet eerder dan 5 minuten aanbellen omdat ik niet altijd eerder de deur open kan doen.
⇢ Voor de behandeling kan er uiteraard nog gebruik gemaakt worden van de toilet.
⇢ Betalen kan per pin of gepast contant.
⇢ Maak wat extra tijd vrij in je agenda zodat je een lekkere boswandeling kunt maken voor of na de behandeling.