Retouren

RETOURTERMIJN
Na ontvangst van jouw bestelling heb je 30 dagen de tijd om je bestelling te retourneren. 

Schade aan je product? Maak hier dan binnen 2 dagen melding van via retouren@bymali.nl. Stuur een foto mee waar wij de schade goed op kunnen zien en vermeld je naam of ordernummer. Wij zoeken altijd naar een passende oplossing.

RETOURKOSTEN
De kosten van de retourzending van armbanden zijn €4,15 per pakket. De kosten van de retourzending van andere producten dan armbanden zijn €6,95. Deze kosten dien je zelf te betalen.

RETOURPROCEDURE
Wil je een product retourneren? Dat vinden wij natuurlijk jammer, maar dat is geen enkel probleem.

  1. Meld je retour aan via: retouren@bymali.nl of via onze contactpagina.
  2. Vermeld je naam of ordernr. en geef aan welk artikel je wil retourneren.
  3. Vermeld de reden van retour (dit is niet verplicht).
  4. Je ontvangt van ons z.s.m. een retourlabel
  5. Verpak je order en plak het retourlabel op de doos
  6. Geef je retour af bij een verzendpunt in de buurt

Let op:
- Verpak je product stevig en zorg dat deze niet kan schuiven in de doos.

- Wij zorgen er voor dat al onze producten met liefde en zorg worden verpakt en verzonden. Wij verwachten van onze klanten dat zij de producten die zij willen retourneren dan ook weer net zo netjes en goed verpakt naar ons terug sturen.

- De consument is wettelijk gezien verantwoordelijk voor een retourzending. Daarom raden wij aan om de artikelen in de zending goed en strak te verpakken. Indien artikelen niet of beschadigd bij ons aan komen, kunnen wij het aankoopbedrag helaas niet terugstorten.

- Het artikel mag niet zijn gebruikt, sporen van gebruik bevatten of beschadigd zijn. Ook dient het product vrij te zijn van rook of andere geuren.

- Retourlabels die je van ons ontvangt worden niet standaard verzekerd.

Binnen 7 werkdagen nadat wij jouw retourzending in goede orde ontvangen hebben, ontvang je hiervan een bevestiging. Vervolgens zullen wij het aankoopbedrag (min de verzendkosten) zo spoedig mogelijk terugstorten.